Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
VB

Západní země mají zákonná opatření mj. v tom smyslu, že nejen vrchol. politik či jeho rodina, ale ani běžný zaměstnanec státní a veřej. správy nemají přijímat pokud možno žádné dárky, a už vůbec ne drahé, protože tím si určitý subjekt toho, kdo může o něčem rozhodovat, zaváže, anebo se tím může ve veřejnosti objevit podezření - a i to podezření veřejnosti kalí korektní ovzduší v daném státu.

1 0
možnosti
VB

Problém je, že si občané často volí někoho, o kom nic moc nevědí, nečtou "koncepce" politic. subjektů nebo je neumí vyhodnotit, a pak si náhodně zvolený politik kolem sebe usadí úředníky, někdy málo odborně kvalifikované, ale povolné k činnosti na hraně či za hranou zákona. Jinak by se korektní politic. záměr neměl nijak rozcházet s morálkou a už vůbec ne se zákony, ostatně zákony mají vždy obsahovat standardní morálku západ. civilizace 21. století.

1 0
možnosti
PB

P10e88t11r 47B74u33r89i54a98n

20. 8. 2020 16:46

Na těch nahrávkách není nic kompromitujícího mimo toho, že Nagyová jedná s Nečasem jako domina, což je jejich soukromá věc. Tohle nevystřižení osobní komunikace a naopak zveřejnění byla jediná zoufalá špína, kterou Ištván s celou armádou vyšetřovatelů a plukem těžkooděnců na Nečasovu vládu vyhrabal. Nezdaněné kabelky jen podtrhly to, že se jednalo o řízený palácový puč v režii současných mocných, kteří jsou u koryta a vydatně z něj hltají.

Žádný premiér, žádná vláda v minulosti nebyla tak důkladně prošetřená až na kost. A ukázalo se, že to byla nejčistší vláda.

Oproti tomu, co je tam dnes včetně Hradu, by mohl Nečas s klidem nosit svatozář i do hospody.

Mimochodem, podívejte se, jak vládními posty žongluje Babiš podle toho, jak se mu kdo klaní, a Zeman na sjezdu dokonce veřejně vyzval ČSSD, aby vstoupila do koalice s ANO a řekla si za to o ředitelská místa.

Prakticky jediná účelově přidělená trafika v celé kauze se potom ukázala ta pro vyšetřovatele Šlachtu, který po splnění špinavé práce a logickém odchodu od policie dostal pro něj speciálně zřízené místo ředitele celní správy, na což neměl ani kvalifikaci, ani kariérní postup. A jen otřesným obrázkem současné vládní garnitury to, že se tím ještě veřejně chlubil nejen on, ale i samotní zřizovatelé.

7 1
možnosti
AK

No že se nedostanou na kždého a hlavně na ty co by je chtěli!!

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dal jsem karmu.

K čemu posloužily zveřejněné odposlechy telefonních hovorů mezi Petrem Nečasem a Janou Nagyovou? Pouze k diskreditaci Petra Nečače. Zveřejněny byly totiž intimní rozhovory, kde Nagyová Nečasovi nadává a on se jen chabě brání a fňuká. Celá řada rozhovorů přitom mohla vypadat jinak. Pokud dlouhodobě nahráváte rozhovory mezi milenci, dá se z toho vybrat ledacos.

Obvinění z poskytnutí trafik třem bývalým poslancům ODS je nesmyslné od samého počátku. Ti tři poslanci už od státu dávno dostali od státu odškodněnění za neoprávněné držení ve vazbě a Nečase s Nagyovou kvůli tomu vláčeli po soudech řadu let až do dnešních dní.

5 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 749x
Člověk, který chce zase jít o kus dál a nenechat zlo zvítězit jen proto, že nebude dělat nic.

Seznam rubrik